Počastio ih ručkom

Bandić na Bundeku ugostio djecu iz Gunje i Rajevog sela

Foto: Robert Anic/PIXSELL
bandić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
bandić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
bandić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
bandić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
bandić
27.06.2015.
u 14:44
Pedesetak djece, koji su u Novi Vinodolski otputovali na preporuku svojih škola, zadovoljni su provodom na praznicima, a nekima je to bio prvi susret s morem
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić pozdravio je djecu iz Gunje, Rajevog Sela i Posavskih Podgajaca i počastio ih ručkom na Bundeku pri povratku s ljetovanja u Novom Vinodolskom što im je omogućio grad Zagreb. Pedesetak djece, koji su u Novi Vinodolski otputovali na preporuku svojih škola, zadovoljni su provodom na praznicima, a nekima je to bio prvi susret s morem.

- Naučio sam plivati. Malo sam znao i prije, ali sada plivam puno bolje. Bilo mi je super, volonteri su bili super i stekao sam nove prijatelje - kazao je Branimir. Gradonačelnik Bandić kazao je da je ovo druga godina da je grad Zagreb ugostio djecu.

- Treba im dati podršku. U tom dijelu Slavonije prošli su svašta u ratu i nemaju gospodarsku perspektivu - kazao je Bandić koji drži da ni obnova poplavljenih područja ne napreduje kako bi trebala. Na pitanje o nezadovoljstvu stanovnika Laništa na izgradnju Društvenog centra Lanište, odnosno hostela, kongresnog centra i prostora za vjeru i kulturu na livadi uz školu i vrtić, investicije iza koje stoji Europski baptistički centar, a protivi mu se Vijeće četvrti Novi Zagreb-zapad i mjesni odbor Lanište, gradonačelnik je kazao da će pomiriti interese građana i Grad te ako postoji problem da će sjesti za stol i naći rješenje jer je on uvijek za dogovor.

>> Bandić otvorio peti Fantastic Zagreb film festival

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

TP
trias politica
22:36 27.06.2015.

Opet jadan morao izdvojiti od svoje plaće. Kako je to dobar čovjek, svima pomaže!

LE
lenger
12:27 28.06.2015.

Da autor ovog teksta nije u istoj stranci kao i Bandić, naslov bi bio " porezni obveznici ugostili Bandića i djecu na Bundeku".

PU
pupec1
20:52 27.06.2015.

Koji komentari pojedinaca, get a life.