Prijevoz

Bandić i Barišić o tramvaju do Velike Gorice

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Bandić i Barišić o tramvaju do Velike Gorice
12.05.2015.
u 12:50
Dva gradonačelnika na sastanku – dogovaraju novu autobusnu liniju Gorica – Domovinski most
Pogledaj originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić jučer su održali prvi, a za tjedan dana najavili i drugi radni sastanak kako bi pokušali pronaći najbolja rješenja za širenje prometne povezanosti ova dva grada.

Tako se raspravljalo i o šinskom vozilu koje bi prometovalo preko Domovinskog mosta i povezivalo Zagreb, Zračnu luku i Veliku Goricu, ali i o realizaciji autobusne linije Velika Gorica – Domovinski most – Zagreb koja je odavno obećana Velikogoričanima.

– Za konkretizaciju ovih tema zaduženi su uime Grada Velike Gorice pročelnik Dubravko Katulić, a uime Zagreba direktorica ZET-a Ljuba Žgela. Prvi sljedeći radni sastanak bit će održan već sljedeći tjedan – poručili su iz V. Gorice. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

CH
chemica
13:47 12.05.2015.

Da, sigurno. Između dva grada će voziti tramvaj. Nadam se da postoji bar jedno stručno čeljade s karakterom koje će političarima objasniti sav besmisao takve ideje.

Avatar mihavg
mihavg
20:05 12.05.2015.

Autobusna linija mora voziti Velika Gorica - Kvatrić, koliko sam shvatila iz članka oni se dogovaraju za liniju Velika Gorica - Domovinski most... Bez veze, jer će od tamo ljudi morati presjedati na drugi bus da bi došli do Heinzlove ili do Kvatrića naprimjer...

JU
juroqueteamo2
01:55 13.05.2015.

Svi moderni gradovi imaju povezanost centra sa zracnom lukom. Ovo je pametno sto cine.