NA ZAHTJEV

Auto vam je nakon potresa "totalka"? Evo gdje se javiti za besplatan odvoz

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Auto vam je nakon potresa "totalka"? Evo gdje se javiti za besplatan odvoz
26.03.2020.
u 18:35
To će učiniti Zagrebparking, a za to je potrebno javiti se na brojeve 01/6421-888 ili 091/4816-043, odnosno poslati e-mail na zg.pauk@zgh.hr
Pogledaj originalni članak

Svi oni kojima su automobili oštećeni u nedjeljnom potresu i više nisu u voznom stanju, a u trenutku oštećenja su bila parkirana na označenim javnim parkiralištima, mogu ih besplatno premjestiti. To će učiniti Zagrebparking, a za to je potrebno javiti se na brojeve 01/6421-888 ili 091/4816-043, odnosno poslati e-mail na zg.pauk@zgh.hr. 

Vozila se, poručuju u Zagreparkingu, na zahtjev vlasnika mogu premjesti na neku od lokacija na području Grada Zagreba po njihovom odabiru ili na istočno parkiralište Zagrebačkog velesajma.

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.