Prometna nesreća

Auto naletio na 89-godišnjakinju i teško je ozlijedio

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Auto naletio na 89-godišnjakinju i teško je ozlijedio
26.11.2010.
u 17:20
Nesretna gospođa pala je na vjetrobransko staklo, a zatim na kolnik. Hitna pomoć odvezla ju je u Traumatološku bolnicu Zagreb
Pogledaj originalni članak

Teška prometna nesreća dogodila se u četvrtak oko 11 sati na raskrižju Ulice grada Wirgesa i Ulice kralja Krešimira IV. Tridesetsedmogodišnjak se Ulicom grada Wirgesa iz smjera istoka dovezao do raskrižja osobnim automobilom Fiatom Puntom zagrebačkih registracija i pritom naletio na 89-godišnju pješakinju koja je po pješačkom prijelazu polako prelazila Ulicu grada Wirgesa.

Nesretna gospođa pala je na vjetrobransko staklo, a zatim na kolnik. Hitna pomoć odvezla ju je u Traumatološku bolnicu Zagreb, gdje je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede. Tko je prošao preko crvenog svjetla, odnosno tko je krivac za nesreću, policija i dalje istražuje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CU
cunt
19:05 01.12.2010.

a kako je nesretni Fiat Punto ??