ažuriranje podataka

Ako još niste, dostavite Holdingu svoj OIB

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Ako još niste, dostavite Holdingu svoj OIB
10.01.2014.
u 09:43
Ako se na računu koji je građanima dostavljen već nalazi ovaj broj, potrebno ga je samo provjeriti te, ako je pogrešan, poslati ispravan – napominju iz Holdinga
Pogledaj originalni članak

Iz Zagrebačkog holdinga upozoravaju građane da su uz siječanjske uplatnice primili i obavijest o dostavi OIB-a, za one koji to dosad nisu napravili.

– Ako se na računu koji smo dostavili već nalazi upisan OIB (na računu gore desno), potrebno ga je samo provjeriti te u slučaju da je pogrešan poslati ispravan – kažu iz Holdinga.

Ispravan OIB šalje se na mail centarzakorisnike@zgh.hr, faksom na 4829-424 i 4829-117 ili se može donijeti na šalter Gradsko-stambeno-komunalnog gospodarstva, Savska cesta 1.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
09:59 10.01.2014.

e pa necu vam dostaviti oib jer vam za poslovanje samnom NEREBA

SI
sivisoko
10:25 10.01.2014.

Zašto smo dobili račun na dva lista, umjesto da se papir štedi, on se troši još više. Kada će se račun slati mailom tko želi? A što se OIB-a tiče što su radili tri godine i kako su račune slali bez OIB-a do sada, to je Linićeva direktiva radi plaćanja poreza na nekretnine (stanove).

TP
Tihomir Prdež
11:40 10.01.2014.

Nekoliko puta su mi već to slali, ali uzalud. Njihova je obveza to ispisivati, ali sigurno nije moja obveza dostaviti.