nije predala kandidaturu

Zrinka Starešinić objasnila zašto je odustala od utrke za predsjednicu SDP-a

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Zrinka Starešinić objasnila zašto je odustala od utrke za predsjednicu SDP-a
30.01.2016.
u 18:46
Odustala sam nažalost, zbog nagovještavanja prljave kampanje u kojoj ne bi mogla zaštiti svoju obitelj pogotovo moje krasne djevojčice, napisala je na Facebooku Zrinka Starešinić
Pogledaj originalni članak

Iako je prije nekoliko dana najavila kandidaturu za predsjednicu SDP-a, Zrinka Starešinić od toga je ipak odustala. 

Starešinić je, naime, najavila kako će ona biti treća kandidatkinja za čelno mjesto u SDP-u, uz sadašnjeg predsjednika stranke Zorana Milanovića i Zlatka Komadinu. 

No, kandidirati se ipak neće. 

– Hvala vam na pozivu, ali nažalost moram ga odbiti. Moja namjera kandidature je bila ozbiljna. Željela sam otvoriti vrata stranke svim članicama i članovima. Program "SDP ZA SVE" trebala sam sa svojim timom prezentirati nakon isticanja kandidature. Odustala sam nažalost, zbog nagovještavanja prljave kampanje u kojoj ne bi mogla zaštiti svoju obitelj pogotovo moje krasne djevojčice. I naglašavam da nisam željela 5 minuta slave, nego stvarne promjene koje bi SDPH osnažili i doveli do izbornih pobjeda. Promjene mogu nositi radišni, sposobni i novi ljudi koji do sada nisu dobili priliku pokazati što znaju – napisala je na Facebooku Požežanka Zrinka Starešinić, inače bivša pomoćnica ministra poljoprivrede. 

 

>> Milanović predao kandidaturu za šefa SDP-a, Starešinić odustala

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

BU
Bulaba
19:13 30.01.2016.

Zrinka, jel ti to nama hoćeš reći da se bojiš antifašista?

AJ
ajmo
19:06 30.01.2016.

Jrl to ona stranka koja je Demokratska ? A koga se boji pa tamo nema kako kaže Milanovič Fašista,Ustaša,Kriminalaca itd.pa zar bi unutar stranke netko mogao nauditi djeci od gospođe .Ma nije valjda da misli na Milanoviča.Strašno što gledamo u Hrvatskoj .

Avatar navijač
navijač
19:11 30.01.2016.

Milanović i njegovi poltroni neprezaju ni pred čim samo da zadrže moć jer bez funkcije su gola g .. na zna to ona vrlo dobro.