Zapalio se motor

Zrakoplov sa ministrima BiH prisilno sletio u Washingtonu

Foto: DPA/PIXSELL
Zrakoplov sa ministrima BiH prisilno sletio u Washingtonu
20.04.2015.
u 08:29
Avion, koji je poletio iz Washingtona, morao je prisilno sletjeti zbog tehničkog kvara, a N1 piše da je došlo do požara na motoru.
Pogledaj originalni članak

Zrakoplov Austria Airlinesa u kojem su se nalazili ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, premijer FBiH Fadil Novalić i guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić 15 minuta od polijetanja iz Washingtona morao je prisilno sletjeti, piše N1.

Avion, koji je poletio iz Washingtona, morao je prisilno sletjeti zbog tehničkog kvara, a N1 piše da je došlo do požara na motoru.  Zrakoplov se vratio u Washington, a ozlijeđenih nije bilo, dok je 50 vatrogasaca gasilo požar na motoru.

Članovi delegacije BiH, koji su se vraćali sa zasjedanja MMF-a u Washingtonu, nakon ovog neugodnog pokušaja odlaska iz SAD-a smješteni su u hotel, a naknadno će im biti zakazan novi let.

>>Dramatična snimka: Vjetar nosio zrakoplove od piste

>>Zrakoplov pri slijetanju dodirnuo 'repom' pistu i skliznuo s nje, 20 ozlijeđenih

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
ObrenM
13:02 20.04.2015.

Dali gdje postoji zrakoplov koji bi nasu cjelokupnu politicku"elitu"odveo u nepoznatom pravcu bez mogucnosti povratka?

OB
ObrenM
13:03 20.04.2015.

Dali gdje postoji zrakoplov koji bi nasu cjelokupnu politicku"elitu"odveo u nepoznatom pravcu bez mogucnosti povratka?