Filmska potjera

'Zločesti blizanci' u ukradenoj Fiesti naletjeli na policiju u borovoj šumi

Foto: Anto Magzan/Pixsell
'Zločesti blizanci' u ukradenoj Fiesti naletjeli na policiju u borovoj šumi
14.10.2015.
u 12:18
Uhićena braća imaju, kako doznajemo, niz kaznenih prijava zbog raznih nedjela
Pogledaj originalni članak

Noćas oko ponoći, u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, policija je primijetila automobil Ford Fiesta ukraden prije dvije noći 80-godišnjaku s parkirališta u Zadru. Policijska rotacija vozaču koji se nalazio u autu bila je signal za bijeg i Fiestom je u jednom trenutku skrenuo u borovu šumu na Vidikovcu. No, put na koji je skrenuo ima samo jedan izlaz na koji je u međuvremenu stigla druga policijska patrola.  

Međutim, ni vozač ni kada ga je policija dočekala,  nije odustao od bijega, pa je, pokušavši pobjeći između stabala udario automobilom u bor. Policija je tada nakon sat vremena filmske potjere izašla iz automobila i u njemu, kako nam je neslužbeno potvrđeno, pronašla 27-godišnje blizance s zadarskog područja. 

– Oni su uhićeni i privedeni u prostorije policije gdje je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u krađu automobila, ali i drugih kaznenih djela – istaknuli su iz zadarske policije. Uhićena braća imaju, kako doznajemo, niz kaznenih prijava zbog raznih nedjela. 

>> Pritvoren osumnjičeni za ubojstvo brata

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

UJ
ujo41
13:38 14.10.2015.

niz kaznenih prijava,znači nisu kažnjeni ni za jednu jer su na slobodi pa neće biti ni sada ,samo udrite momci nitko vam neće ništa

MI
mirrr
13:21 14.10.2015.

razigrana djeca

LL
LEX-LUTOR
13:00 14.10.2015.

Zanima me TKO ce vlasniku auta nadoknaditi stetu za popravak i sve ostalo sto ide uz tu pricu...vjerovatno NITKO. I kakav je smisao pravne drzave u tom slucaju ?