'Civilizacijska sramota'

Živi zid ilegalno uključuje struju dužnicima

Foto: Youtube Screenshot
struja
22.05.2015.
u 10:37
Živi zid smatra da je civilizacijska sramota u 21. stoljeću prisiljavati obitelji da žive pod svijećom
Pogledaj originalni članak

Živi zid počeo je ilegalno uključivati struju obiteljima kojima je ona zbog dugova isključena, a svojim su se akcijama pohvalili i na YouTubeu.

 - Nakon ogluhe na naša apeliranja na prestanak isključivanja struje od strane HEP-a obiteljima koji struju uslijed ove duboke i teške krize ne mogu platiti, odlučili smo poduzeti daljnje korake. Smatramo da je civilizacijska sramota u 21. stoljeću prisiljavati obitelji da žive pod svijećom, kao u srednjem vijeku i na takvu komunikaciju i odnos prema onima koji nose teret krize ne pristajemo, poručuju iz Živog zida.

>> Živi zid možda spase blokirani, Mirela Holy mora se zamisliti

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 94

PG
poducavam-glupe
11:23 22.05.2015.

Srmota je što nam ova nesposobna Vlada čini. Sve popljačkano i korumpirano.

DU
Deleted user
11:09 22.05.2015.

ADMINe od kada i zašto je riječ anarhija nedopuštena?

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
11:44 22.05.2015.

Bit ce ilegalno dotle dok god Zivi Zid ne dobije Mandat . Vodimo racuna and iducim izborima da Damon mandat Zivom Zidu da se rijesi problem Siromaha koji nemaju ni za dnevni obrok sramota od vlade koja marljivo ispunjava zadace EU I NATO .