Hladno vrijeme

Zima je tek počela: Snijeg će padati četiri dana bez prestanka

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
snijeg
Foto: Screenshot
snijeg
10.01.2017.
u 12:43
Norveški institut u Zagrebu i okolici najavljuje snijeg od ponedjeljka do četvrtka
Pogledaj originalni članak

Idući tjedan očekuje nas snježni val i snijeg bi trebao padati od ponedjeljka do četvrtka. Tako barem najavljuje norveški institut Yr. Temperature zraka bit će nešto više nego ovih dana, ali će ipak ostati u minusu.

Foto: Screenshot

Snijeg se očekuje već u petak u Lici i Gorskom kotaru, gdje bi trebalo pasti od 20 do 40 centimetara novog snijega. Manje se očekuje u nizinama kopna, između 5 i 10, a lokalno i do 15 centimetara, dok se pokoji centimetar očekuje i u unutrašnjosti Istre te na konavoskom području.

Krajem ovoga tjedna i početkom idućega snijeg se očekuje i u Slavoniji te ostatku unutrašnjosti Hrvatske, a temperature bi napokon trebale izaći iz ''debelih'' minusa i biti ipak bliže ništici.

>> Zima ne posustaje: očekuju nas vrlo niske temperature, a evo koliko će snijega pasti sljedećih dana

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

CR
Crafter
14:14 10.01.2017.

Pa i je tek počela,koliko znam tek je 20ak dana zima,a traje još 2 i pol mjeseca,zamisli naslova

IV
ivololapecaroš
13:48 10.01.2017.

vi niste u stanju pogoditi prognozu za sutra, a što će biti idući tjedan.....

CE
cenzura
13:31 10.01.2017.

Globalno zatopljenje!