BRUTALAN NAPAD

Ženu zatekao s ljubavnikom pa je premlatio: 'Udarao ju je drvenim okvirom vrata'

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Ženu zatekao s ljubavnikom pa je premlatio: 'Udarao ju je drvenim okvirom vrata'
14.05.2020.
u 11:58
Te večeri on je svoju suprugu zatekao u vlastitoj kući u krevetu s ljubavnikom koji je uspio pobjeći kroz prozor te proći bez ozbiljnih posljedica. No, zato je teško stradala nevjerna supruga
Pogledaj originalni članak

Valent (36) iz okolice Koprivnice pravomoćno je proglašen krivim jer je premlatio suprugu Radmilu koju je zatekao u krevetu s ljubavnikom.

Dobio je godinu i pol dana bezuvjetnog zatvora, a sve se odigralo u jednom mjestu u blizini Koprivnice. Na sudu je Valent priznao krivnju, ali rekao je da je to učinio u afektu.

Te večeri on je svoju suprugu zatekao u vlastitoj kući u krevetu s ljubavnikom koji je uspio pobjeći kroz prozor te proći bez ozbiljnih posljedica. No, zato je teško stradala nevjerna supruga.

Na kraju je, prema medicinskoj dokumentaciji, nesretna žena zadobila “veći broj udaraca u glavu i ruke, i to komadom drvenog okvira vrata duljine oko dva metra kojima joj je optuženik, osim teške tjelesne ozljede prijeloma desne lakatne kosti, prouzročio i više ozljeda lake naravi”.

Valent je u istražnom zatvoru još lani od svibnja pa će mu se i to uračunati u izrečenu kaznu. Preostaje mu da odsluži još pola godine, a može biti pušten i na uvjetni otpust jer je odslužio više od dvije trećine kazne.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

GL
Glavica
12:40 14.05.2020.

sto je trazila to je i dobila zao mi je covjeka

MA
Masnica3
12:35 14.05.2020.

Ja nisam za nasilje žena sam. Nisam ni za preljub ali alo to već netko radi barem ne u krevetu od muža

VL
vlada1
12:46 14.05.2020.

Muž je proglašen krivim jer se žena kurva?Bravo!