VARAŽDIN

Ženu danima držao zatočenu i zlostavljao je zadnje dvije godine

Ženu danima držao zatočenu i zlostavljao je zadnje dvije godine
15.10.2010.
u 11:37
Sve se to događalo u prisutnosti njihova trogodišnjeg djeteta. Policija ga je kazneno prijavila.
Pogledaj originalni članak

VARAŽDIN - Policija sumnjiči 43-godišnjaka da je u posljednje dvije godine psihički i fizički zlostavljao svoju 24-godišnju suprugu. Vrijeđao ju je i udarao rukama i nogama po tijelu, vukao je za kosu te je nekoliko dana u srpnju prošle godine držao zatočenu u stanu.

Sve se to događalo u prisutnosti njihova trogodišnjeg djeteta. Jednako se ponašao i prije nekoliko dana kada ju je pretukao. Nakon toga ona je pobjegla u kuću svojih roditelja, ali ju je nazivao telefonom i prijetio joj smrću.

Policija ga je kazneno prijavila zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, zapuštanja i zlostavljanja djeteta te za protupravno oduzimanje slobode. Priveden je istražnom sucu varaždinskog Žapanijskog suda koji mu je odredio 48-satno zadržavanje.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr