na vrhu Marjana

Željko Kerum: Sve ću prodati i baviti se politikom

Foto: Tino Jurić/PIXSELL
željko kerum (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
željko kerum (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
koncar, kerum (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
koncar, kerum (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
koncar, kerum (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
koncar, kerum (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
koncar, kerum (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
željko kerum (1)
12.05.2012.
u 13:40
Danko Končar treći put obilazi hotel. Ovoga puta doveo je i svoga odvjetnika Antu Nobila.
Pogledaj originalni članak

Danko Končar u društvu suradnika obišao je u subotu splitski hotel Marjan, ali je izjavio, kao i vlasnik hotela Željko Kerum, da pregovori još traju te da ugovor još nisu potpisali.

- Gospodin Končar došao je ponovno pogledati Marjan što znači da je prepoznao projekt koji je najbolji na Mediteranu. Danko je zainteresiran i mi pregovaramo. Ako dođe do realizacije obavijestit ćemo vas - rekao je Željko Kerum novinarima i dodao da ima još zainteresiranih.

Naglasio je da o uvjetima i novcima neće govoriti ni kada ugovor bude potpisan.

- Zainteresiran sam da uđem u dovršenje hotela i da budem prisutan. Bio bih sretan da uđem u projekt na ovaj ili onaj način - rekao je Danko Končar.

Iako su se dogovorili da neće govoriti o novcima, Kerum je ponovio da je u hotel uložio 113 milijuan eura, a Končar je ocijenio kako je u njega potrebno uložiti između 25 i 35 milijuna eura i vratiti 35 milijuna eura dugova. Na pitanje jesu li točna nagađanja da će zadržati 50 posto vlasništva u Marjanu, Kerum je rekao kako je sve moguće, a Končar je sa svoje strane potvrdio kako je moguće i da kupi cijeli hotel.

- Marjan je perspektivan projekt - zaključio je.

Ovo je treći put da Danko Končar obilazi hotel Marjan. Ovoga puta s njim je bio i odvjetnik Ante Nobilo. Dok je Končareva delegacija obilazila hotel Marjan, Kerum je sjedio u prizemlju s novinarima. Kao dobar domaćin, konobario je za šankom, dijelio vode i brinuo se da svi dobiju piće. Obrušio se i na negativne napise o njemu, ali je zaključio kako ih naručuju političati u sprezi s medijskim moćnicima.

- Ne idem u Sabor, ide Nevenka. Zašto da dolazim kada postoji apsolutna većina i ne mogu učiniti ništa - rekao je u ćakuli s novinarima.

Ponovio je svoje teze o progonu poduzetnika u Hrvatskoj te zaključio kako za pet godina nitko neće zapošljavati više od 9 ljudi.

- Sve ću prodati i baviti se politikom, ali ako prodajem ne znači da propadam. Političari u ovoj državi jedini se ne moraju ni zbog čega brinuti - izjavio je.

Za to vrijeme, pred Marjanom ga je na jahti Joke čekala njegova supruga Fani Horvat sa sinom Franom. Upravo su došli iz Pučišća, rekao je Kerum, i nastavit će s krstarenjem.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 75

PA
parasa
18:00 12.05.2012.

Željko Kerum: Sve ću prodati i baviti se politikom............. _____________ onda smo tek .....bali.

RA
raspad
13:53 12.05.2012.

Nista ni od Keruma ni od Koncara. Sve spekulanti i jebivjetri koji se obogadiste u truloj drzavi vodjenoj od profitera na brzinu.

ME
mergud
13:58 12.05.2012.

Lopov prepoznaje lopova...