Manjine

Željko Balog: Zbog kobasica i piva, nisam u Saboru

Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Željko Balog: Zbog kobasica i piva, nisam u Saboru
07.12.2011.
u 20:10
Balog bi trebao prihvatiti poraz i priznati da je pobijedio bolji kandidat, kaže prozvani Bajro Bajrić
Pogledaj originalni članak

Željka Baloga od ulaska u Sabor dijelila su samo 24 glasa. Umjesto njega, predstavnik višenacionalnih manjina bit će Veljko Kajtazi, no Balog ne odustaje. Spreman je i na prosvjed.

– Najmanje 150 glasova izgubio sam zbog kršenja izbornih pravila. Tražim od DIP-a da ponovi izbore na biračkim mjestima u romskim naseljima Sitnice i Kuršanec kod Čakovca. Imamo dokaze da se mještane kojima su obećane kobasice i pivo u kombijima dovozilo na biračka mjesta. Intervenirala je i policija – tvrdi Balog. Za kršenje pravila proziva Bajru Bajrića iz Zagreba, čelnika udruge Romi za Rome Hrvatske.

– Balog bi trebao prihvatiti poraz i priznati da je pobijedio bolji kandidat. Umjesto da se veselimo što je ponovno jedan Rom u Saboru, mi se svadimo – odgovara Bajrić.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AF
afer
07:32 08.12.2011.

Ponovo JEDAN Rom u Saboru? (dobro, možda je druge pravilnije etiketirati sa Cigani - kako je to prijašnji predstavnik Roma napravio)

OB
-obrisani-
20:48 07.12.2011.

Ne vrijeđaj Rome! *****ska su posla HDZ-ovo i SDP-ovo nadmudrivanje u saboru te Pupovčevo prenemaganje.

DR
drug
04:43 08.12.2011.

Kobasice i pivo.... Super