još jedna zatvorska kazna

Zecu godina dana zbog malverzacija u Chemotehnu i Gradingu

Foto: Duško Mirković/PIXSELL
Zecu godina dana zbog malverzacija u Chemotehnu i Gradingu
25.02.2010.
u 12:45
Bivši vlasniki i direktori Kamen-Ingrada izdržava zatvorsku kaznu u Lepoglavi od četiri i pol godine zbog zlouporabe položaja, a danas je postala pravomoćna još jedna zatvorska kazna u trajanju od godine dana.
Pogledaj originalni članak

Vladi Zecu, bivšem vlasniku i direktoru Kamen-Ingrad, koji izdržava zatvorsku kaznu u Lepoglavi od četiri i pol godine zbog zlouporabe položaja u gospodarskom poslovanju, danas je postala pravomoćna još jedna zatvorska kazna u trajanju od godine dana.

On i Đurđica Kristić, članica uprave Kamen-Ingrada koja je dobila istu zatvorsku kaznu, proglašeni su krivima zbog zlouporabe mjenica osječke tvrtke Chemotehna u iznosu od milijun kuna i tvrtke Grading u iznosu od dva milijuna kuna.

Mjenice koje su te tvrtke dale kao sredstvo osiguranja plaćanja Zec i Kristićeva su naplatili, što nisu smjeli, u Požeškoj banci. Kako Zec i Kristićeva već imaju zatvorske kazne, nove su im pribrojane, odnosno objedinjene u jedinstvenu kaznu zatvora.

Tako da Zec sada ima zatvorsku kaznu od pet godina i mjesec dana, a Kristićeva od dvije godine i 11 mjeseci; prijašnja kazna joj je bila izrečena u trajanju od dvije godine i 6 mjeseci.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AN
ana
13:46 25.02.2010.

Ana voli sve Večernjakove novinare kao svoju vlastitu djecu. Pusa!

MM
Mladen Miletić
19:18 25.02.2010.

Vladi Zecu, bivšem vlasniku i direktoru Kamen-Ingrad, koji izdržava zatvorsku kaznu u Lepoglavi od četiri i pol godine , Ovoga su brača sudski oderali kao idiota skota. Našao se muški sudanđija da naplati kamenje daje kazne koje ne dobivaju ni veliki ratni zločinci. Krasti državno kamenje je veliki grijeh za Hrvata to zna i Glavaš zato to ne radi u Hrvatskoj vilu od kamena ..