senzacija na twitteru

Zbog ovih je fotografija 86-godišnja baka postala hit na internetu

Foto: Twitter
Yolie Ball
Foto: Twitter
Yolie Ball
Foto: Twitter
Yolie Ball
Foto: Twitter
Yolie Ball
31.03.2015.
u 09:44
Starica je postala pravi internet hit nakon što je fotografije na kojima pozira u kući koju prodaje na Twitteru objavila njezina 15-godišnja unuka Makenzie
Pogledaj originalni članak

Bakica Yolie Ball (86) postala je prava senzacija na internetu nakon što je njezina unuka objavila fotografije na kojima starica pozira u svojoj kući koju prodaje.

Nasmiješena Yolie nije ni znala koliko će poznata postati nakon što ju je kćer Sandra nagovorila da i ona bude na fotografijama kuće za prodaju. Starica živi sa svojim 82-godišnjim suprugom u naselju Windmill Village na Floridi, no par je odlučio prodati kuću kako bi se preselili u Knoxville da budu bliže svojoj kćeri.

Kada je kćer došla slikati kuću kako bi je stavila u oglas, rekla je majci da i ona pozira na fotografijama. Starica se tako fotografirala u kuhinji, ali i dnevnoj sobi držeći knjigu u rukama . Njezina kćer je te fotografije objavila na Facebooku, no bakica je postala pravi internet hit nakon što je iste fotografije na Twitteru objavila njezina 15-godišnja unuka Makenzie.

– Moja baka pokušava prodati kuću na Floridi i ovo su fotke zbog kojih umirem od smijeha – napisala je 15-godišnjakinja uz priložene fotografije koje su u nekoliko sati postale pravi hit.

Staricu je za intervju kontaktirala čak i poznata voditeljica Ellen DeGeneres koja ju je pozvala da gostuje u njezinom showu.

– Nisam planirala biti na fotografijama, ali bilo je zabavno dok me je kćer slikala – kazala je 86-godišnjakinja.

Dodaje kako, unatoč tome što su njezine fotografije obišle svijet, još čeka kupca za svoju kuću.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
samoborka
22:57 31.03.2015.

I kaj je zanimljivo na tim fotografijama? Bzvz...

Avatar strmy1
strmy1
09:37 02.04.2015.

Kad gledaš fotografije kuće, nekako je ljudski vidjeti živo biće u prostoru kojeg eventualno želiš kupiti. Tek tada je to cjelina.