Sukob u Kninu

Zbog narušenih odnosa u vezi 23-godišnjak pretukao i prijetio smrću 38-godišnjakinji

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Zbog narušenih odnosa u vezi 23-godišnjak pretukao i prijetio smrću 38-godišnjakinji
25.11.2019.
u 10:00
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku - istakli su iz šibenske policije
Pogledaj originalni članak

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom osumnjičenim za prijetnju i nanošenje teške tjelesne ozlijede 38-godišnjakinji.

- Osumnjičeni je 23. studenog u jutarnjim satima u Kninu u stanu oštećenu verbalno napao pri čemu joj je ozbiljno prijetio da će je usmrtiti, što je kod oštećene izazvalo strah i uznemirenost. Tom prilikom osumnjičeni je oštećenu tjelesno napao i teže ozlijedio, a to sve zbog narušenih odnosa u njihovoj vezi. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku - istakli su iz šibenske policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
ObrenM
11:14 25.11.2019.

Ona je cvijece.Odabrala je 15 godina mladjeg.

Avatar nekakav
nekakav
17:44 25.11.2019.

ocvala koka sa mladim pijetlom... što je mislila, da mladi imaju snagu samo za one stvari?! al znate onu školsku, 'tko se tuče taj se voli!' :)