smrt u maliju

Zbog izvanbračnog seksa ukopali ih do vrata i nasmrt kamenovali

Foto: Reuters/PIXSELL
Zbog izvanbračnog seksa ukopali ih do vrata i nasmrt kamenovali
30.07.2012.
u 19:07
Islamisti su oteli nevjenčani par, odveli u centar grada, ukopali u zemlju i kamenovali do smrti. Žena se onesvijestila nakon nekoliko udaraca, a muškarac je jauknuo prije nego što mu je glava klonula, ispričao je jedan od svjedoka
Pogledaj originalni članak

Malijski islamisti na okrutan su način lišili života dvoje ljubavnika koji su nevjenčani stupali u seksualne odnose. BBC piše da su muškarca i ženu ukopali u zemlju do vrata, a zatim ih do smrti kamenovali. Jezivo kažnjavanje zbilo se tijekom vikenda u gradu Aguelhoku na sjeveru zemlje pred očima dvjestotinjak svjedoka.

– Bio sam ondje. Islamisti su oteli nevjenčani par, odveli u centar grada, ukopali u zemlju i kamenovali do smrti. Žena se onesvijestila nakon nekoliko udaraca, a muškarac je jauknuo prije nego što mu je glava klonula – potvrdio je lokalni vladin dužnosnik novinarima.

Incident se dogodio u dijelu Malija koji su u ožujku ove godine zauzeli tuareški pobunjenici. U posljednjih nekoliko mjeseci postupke islamista osudila je svjetska zajednica, no ne zbog kršenja ljudskih prava i drakonskih kazni nego zato što su u nekoliko gradova srušili nekolicinu drevnih muslimanskih hramova.

>>Talibani na istoku Afganistana kamenovali majku i kćer do smrti

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 51

Avatar abcd
abcd
10:24 31.07.2012.

to su saveznici SAD-a, britanije, francuske i izraela koji isto zele da tako bude sada u siriji

VE
Vercingetorix
11:34 31.07.2012.

kakvi divljaci

OB
-obrisani-
21:59 30.07.2012.

ali sta cdemo sa onima koji kamenuju a ni bogu ne vjeruju.koji siluju a nose popvske kape