SAMO JOJ JE 19 GODINA

Zatočila dvojicu muškaraca u stanu i zlostavljala ih nožem, pa 'pala' u policijskoj akciji 'Lipa'

Foto: Avaz
Zatočila dvojicu muškaraca u stanu i zlostavljala ih nožem, pa 'pala' u policijskoj akciji 'Lipa'
15.09.2020.
u 18:28
Lani je u prosincu uhićena u pokušaju teške krađe trgovine Konzum, a pronađeni su joj i tada 14 paketića marihuane i speed.
Pogledaj originalni članak

Arabela Avdić (19), koja je uhićena u akciji “Lipa”, bit će zadržana 24 sata, potvrđeno je iz Tužiteljstva u Sarajevu.

- Osumnjičena je za kaznena djela nanošenje teške tjelesne ozljede, protupravno lišenje slobode i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.  Bit će zadržana 24 sata i nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljica, odlučit će se o daljnjim mjerama - kazala je glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić, piše Večernji.ba

Dodala je da je osumnjičena djevojka u svibnju ove godine u stanu u naselju Alipašino Polje protuzakonito postupala, točnije, ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im ozljede nožem.

Iz FUP-a je priopćeno da su prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičena na području sarajevske općine Novi Grad pronađeni heroin, amfetamin, kanabis te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u kaznenom postupku.

Lani je u prosincu uhićena u pokušaju teške krađe trgovine Konzum, a pronađeni su joj i tada 14 paketića marihuane i speed.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
08:19 16.09.2020.

Slatka curica...

LU
luminax
09:14 16.09.2020.

Ni bule nisu što su bile nekada .

PR
Pravednik69
21:45 15.09.2020.

Za ženit odma!