Posebne mjere

Zaraženo dvoje Večernjakovih urednika

Foto: Filip Kos/PIXSELL
Zgrada Večernjeg lista
23.06.2020.
u 13:11
Na sreću, osjećaju se dobro, nastavili su normalno raditi, ali iz kućne izolacije.
Pogledaj originalni članak

Novinarska profesija jedna je od onih u kojima se tijekom pandemije koronavirusa zahtijeva neprekidan rad. Redovito izvještavanje javnosti ne samo o krizi izazvanoj širenjem virusa SARS-CoV-2 nego i o svim društvenim i političkim zbivanjima u Hrvatskoj i svijetu zahtijevalo je od novinara svakodnevan rad i izlazak na teren te su, zbog velikog broja kontakata, izloženi stalnom riziku od zaraze.

Tako se, nažalost, zarazilo i dvoje Večernjakovih novinara – urednika. Na sreću, osjećaju se dobro, nastavili su normalno raditi, ali iz kućne izolacije.

Redakcija Večernjeg lista promptno je poduzela sve potrebne epidemiološke mjere kako bi zaštitila svoje djelatnike i osigurala neometan rad Večernjeg lista, našeg internetskog portala i Večernjakove televizije. U ovakvim situacijama nužan je visok stupanj transparentnosti u informiranju javnosti. Još jedanput pozivamo građane da budu odgovorni prema sebi i drugima, da se pridržavaju epidemioloških mjera te da poštuju samoizolaciju ako im je ona propisana.

Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JU
Jura
14:32 23.06.2020.

Ne razumijem, nema još komentara, a prije pola sata, kada sam čitao ovaj članak, bilo je 7-8 komentara. Što se događa?