dramatično gašenje

Zapalio se neboder: Vatra gutala kat po kat, evakuirali 150 ljudi!

Foto: Youtube Screenshot
Sibir,požar,neboder
Foto: Youtube Screenshot
Sibir,požar,neboder
21.09.2014.
u 21:08
Vatra je buknula u prizemlju stambene 25-katnice u Sibiru i brzo se proširila prema vrhu
Pogledaj originalni članak

Vatrogasci su uložili goleme napore da bi ugasili požar koji je danas buknuo u stambenoj zgradu u ruskom gradu Krasnojarsk u Sibiru.

Iz zgrade su, javlja Telegraph, evakuirali 150 stanovnika, a vatra koja je buknula u prizemlju brzo se proširila na ostatak 25-katnice i umalo dosegla zadnje katove zgrade. Još uvijek nije poznato što je uzrokovalo požar. Policija istražuje što je dovelo do pojave vatre.

>>Udar munje izazvao veliki požar. Izgorjela im 3 traktora, staje, drvarnica...

>>U požaru izgorjelo više od 50 pasa, uhićen tinejdžer

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
17:45 21.09.2014.

Dobro je da nije u USA-vec bi se davno urusio ;-)

BE
belimo
18:55 21.09.2014.

Nisam stručnjak za građevinu ali bih rekao da je u pitanju stiropor fasada A ako su još i prozori od PVC-a katastrofa je bila neizbježna. Kod nas se stiropor stalno forsira u smislu energetske učinkovitosti a u stvarnosti zgradu oblačimo u dobro gorivu materiju koja ima atest o samogasivosti. Pitanje je dana kada se nešto slično može desiti kod nas.

Avatar Lutkica
Lutkica
21:22 21.09.2014.

?