Nesreća

Zapalila se cessna na Braču, nitko nije ozlijeđen

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
cessna (1)
15.07.2010.
u 17:58
Manji zrakoplov u vlasništvu kompanije Princ Aviation iz Srbije letio je iz Tirane za Brač. Izletio je s piste na Braču i zapalio se. U zrakoplovu su bila tri člana posade i dva putnika
Pogledaj originalni članak

Damir Fazlić, savjetnik albanskog premijera, njegov prijatelj i troje članova posade prošli su bez ozljeda u zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila na Braču. Zrakoplov cessna 550 letio je na relaciji Tirana – Brač.

Zbog teškoća pri slijetranju u zračnoj luci Brač  izletio je s piste i zapalio se. U zrakoplovu su bila tri člana posade i dva putnika koji su prošli bez ozljeda.

Vatrogasci bračke Zračne luke ugasili su požar za svega 10-ak minuta. Zrakoplov je djelomično izgorio.

Na mjestu događaja bio je Dinko Vodanović, glavni istražitelj za zrakoplovne nesreće, koji je obavio očevid kojim bi se trebalo zašto je avion izletio s piste.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SR
SREBOTNIK
05:43 16.07.2010.

Tko tu lud, a tko tu zbunjen? Na INDEX.hr piše drugačije! Da Dinko Vodanović, s kojim sam godinama radio, nije još doputovao na Brač, da učini očevid. Inače, Lik Vodanović je kodnog imena MOTOROLA, jer je hodao s motorlom po stajnci, sve dok se HDZ nije pojavio i osnovao! Nema fakultet, ali ima iskaznicu HDZ jarunske barake! Što je za ministra Rene-Božo Kaljmeta najvažnije! Za razliku od magistra Josipa, koji bio školovan za avionske nesreće, u Švedskoj, ali mu Kaljmeta, kao i meni, udijelio prekid državne službe?? Vidi zpadjenbloger! Što samo pokazuje da u Hrvatskoj i najsloženije operacije mogu obavljati ljudi koji imaju iskaznicu jarunske barake! A možda i operirati pacijente, kako smo imali pred 6-7 godina u Vinogradskoj?! Zatim, index.hr piše o sumnjivim poslovima Fazlića i zajedničkoj tvrtki s Alisom Petrač? Valjda to nije Alisa Plenković s Brača, ili Alisa iz zemlje čudesa? Tako VEČERNJI, tako INDEX.HR, a istina je..??

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
06:25 16.07.2010.

Sjecamo li se? \"OBA...OBA...\" srusena nad jadranom.

AK
akil
21:32 16.07.2010.

Što se cesna zapalila nije za čuditi,nego mene zanima dali je posada zatražila azil??