LEDENI IZAZOV

Zamjenik župana polio se vodom, izazvao Kolindu, Ivu i punicu

Foto: Screenshot Youtube
Marko Boras Mandić
27.08.2014.
u 09:59
Marko Boras Mandić prihvatio je "ledeni izazov"
Pogledaj originalni članak

Zamjenik primorsko-goranskog župana Marko Boras Mandić prihvatio je "ledeni izazov", humanitarnu inicijativu za podizanje svijesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi.

Za slijedeći "ledeni izazov" nominirao je Kolindu Grabar Kitarović, Ivu Josipovića i svoju punicu.

Kako je polijevanje izgledalo pogledajte ovdje:

 

Boras Mandić samo je jedan od HNS-ovaca koji su se uključili u ovu kampanju. Prvi je izazov prihvatio predstojnik Središnjeg ureda HNS-a Žarko Stilin, koji je izazvao Matiju Posavca, Vedranu Gujić i Borasa Mandića.

Vedrana Gujić, zastupnica u Gradskoj skupštini Zagreba i predsjednica Lymeca, prihvatila je izazov i pozvala saborske zastupnike Gorana Beusa Richembergha i Sonju König koji su također prihvatili izazov. Goran Beus Richembergh izazvao je potpredsjednika Istarskog HNS-a i pročelnika za gospodarstvo Istarske županije Alena Damijanića, koji je prihvatio izazov, i gradonačelnika Dubrovnika Andru Vlahušića, koji još nije prihvatio izazov.

Sonja König je izazvala pomoćnika ministra gospodarstva Ismara Avdagića i pomoćnika ministrice vanjskih i europskih poslova Hrvoja Marušića, koji za sada nisu prihvatili izazov. Alen Damijanić izazvao je glavnog tajnika ministarstva gospodarstva, zastupnika u skupštini grada Zagreba i potpredsjednika Zagrebačkog HNS-a Tomislava Stojaka i zamjenika ministra Alena Leverića, koji za sada nisu prihvatili izazov.

>> I slon sudjelovao u ledenom izazovu te izazvao tri slona

>> Evo kako izgleda kada popularno polijevanje ledenom vodom pođe krivo

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
Toni12345
12:08 27.08.2014.

Dajte ljudi, dojadili ste već sa tim debilnim polijevanjem vodom.