BOLESNA ŠALA

Zaljubljena Britanka nasamarena u novoj bezobzirnoj 'macho' igri

Foto: Instagram
Zaljubljena Britanka nasamarena u novoj bezobzirnoj 'macho' igri
10.10.2017.
u 18:05
Stevenson je ispričala kako je nizozemskog mladića upoznala ovog ljeta u Barceloni, te kako su se zaljubili. Potrošila je 350 funti na odlazak u Amsterdam, da bi je na aerodromu dočekala poruka da je nasamarena. Mateman se javio i tvrdi da to nije istina
Pogledaj originalni članak

Britanski tabloidi danas pišu o novoj suludoj igri u kojoj je prevarena Sophie Stevenson (24).

Naime, ona je kazala kako ju je 21-godišnji  Nizozemac Jesse Mateman namamio u Amsterdam i ostavio, sve u cilju 'macho' igre nazvane "pulling a pig" ("povući svinju, op. a.) u kojoj muškarci pokušavaju poljubiti i spavati s najružnijom djevojkom. Priča je jučer postala viralna, a Mateman je danas za nizozemski Metro kazao kako nije istinita, te da se radi o "lovu na vještice".

Stevenson je ispričala kako je Matemana upoznala ovog ljeta u Barceloni, te kako su se zaljubili. Potrošila je 350 funti na odlazak u Amsterdam, da bi je na aerodromu dočekala poruka da je nasamarena. Nakon toga Mateman ju je blokirao na svim društvenim mrežama.

- Slomljen sam. Nakon što je izašla ta priča mnogi zovu i prijete cijeloj mojoj obitelji. Istina je jedino da sam Sophie upoznao u Barceloni, no nisam je nasamirao. Nije bilo nikakve ljubavi. Ne vjerujem ni da je doletjela u Amsterdam - kaže Mateman, koji je Nizozemcima tvrdio da su cijelu priču izmislili britanski tabloidi, iako oni tvrde drukčije, a tome u prilog govore i njegove poruke Sophie.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:50 10.10.2017.

350 funti je dakle cijena kako bi se nesto ove razine objavilo u VL?

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
19:42 10.10.2017.

od ovakvih obrva bi i ja pobjegao...

MO
modovisisajteMaraschino
19:00 10.10.2017.

curi treba objasniti što znači riječ "galeb" i seks za jednu noć