Glas naroda

Zahtjevima isprovocirali gradonačelnika Korušeca

Foto: Damir Špehar
bjelovar udruga like
Foto: Damir Špehar
bjelovar udruga like
Foto: Damir Špehar
bjelovar udruga like
Foto: Damir Špehar
bjelovar udruga like
Foto: Damir Špehar
bjelovar udruga like
Foto: Damir Špehar
bjelovar udruga like
16.12.2014.
u 14:03
Kako bi smanjili tenzije na pozornici su se javno izmirili Željko Pavleković, predsjednik Udruge Like, te gradonačelnik Antun Korušec
Pogledaj originalni članak

Mladi Bjelovara iz Udruge "Like" kao predvodnici građanske inicijative u suradnji sa učenicima Glazbene škole Vatrslav Lisinski održali su plesno glazbeni performance u Domu kulture, a kojim su još
jednom na simboličan način tražili izgradnju nove zgrade Glazbene škole, sportske dvorane na gimnazijskom igralištu, te prostorije za rad udruge.

Time su čelnicima Grada i Županije, nakon prethodnih događajana korzu, gimnazijskom igralištu i podzemnoj parkirnoj garaži iskazali svoje prohtjeve, a koje su im i predali u pismenom obliku. Gradonačelnik Antun Korušec osjećao se prozvanim, te se obratio svim nazočnima objašnjavajući što je sve do sada, i što će sve biti poduzeto u rješavanju spomenute problematike. A kako bi smanjili tenzije na pozornici su se javno "izmirili" Željko Pavleković, predsjednik Udruge Like, te gradonačelnik Antun Korušec, a kojemu je za plodonosniju suradnju darovana majica udruge.

>> Poklon paketi za bogatiji blagdanski stol

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BJ
Bjelovar112
17:57 22.12.2014.

nesto ga je lako u zadnje vrijeme isprovocirati