U Mercedesu

Zagrepčanin nije bio vezan, razgovarao na mobitel i 'nagazio' 204 km/h

Foto: Youtube Screenshot
Zagrepčanin nije bio vezan, razgovarao na mobitel i 'nagazio' 204 km/h
04.11.2013.
u 12:21
Osim muškarca iz Zagreba, papučicu gasa jače je stisnuo i mladić iz Rumunjske
Pogledaj originalni članak

Na autocesti Zagreb – Lipovac na području Babine Grede policijska ophodnja zatekla je 54-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Zagreba dok je upravljao Mercedesom talijanskih registarskih oznaka brzinom od 204 kilometra na sat i pri tome nije bio vezan sigurnosnim pojasom i razgovarao je na mobitel.

Nedugo nakon toga, 30-ak kilometara istočnije, na autocesti na području općine Bošnjaci pokraj Županje, zatečen je 24-godišnji državljanin Rumunjske dok je BMW-om rumunjskih registarskih oznaka jurio brzinom od 231 km/h. Zagrepčaninu je naplaćena novčana kazna od 4000 kuna, a 24-godišnjem Rumunju 5000 kuna te je obojici izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 12 mjeseci, odnosno zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar iosephvs.karolvs
iosephvs.karolvs
13:47 04.11.2013.

ima se, može se, smije se ......

DR
dragica949
14:57 04.11.2013.

tko laže taj krade,tko krade taj ima,tko ima vozi se u Mercedesu....