'GORJET ĆE GRAD'

Zagrebom opet gorjele gume kao upozorenje Mamićima

Foto: Marin Tironi/Pixsell
Zagrebom opet gorjele gume kao upozorenje Mamićima
27.06.2019.
u 16:32
Ovo je novi/stari slučaj paljenja guma uz prijetnje Mamićima. U utorak identičan požar dogodio se u Španskom, a prije tjedan dana gorjele su gume u Novom Zagrebu i Zaprešiću
Pogledaj originalni članak

Zapaljene gume opet su gorjele u Zagrebu kao upozorenje nepravomoćno osuđenom Zoranu Mamiću koji se vratio u Dinamo na mjesto sportskog direktora kluba.

Uz transparent "Ne odeš li sad gorjet će grad" na Zagrebačkoj aveniji u nedovršenoj zgradi anonimci ponovno su prijetili obitelj Mamić zahtijevajući njihovo distanciranje od Dinama.

Foto: Marin Tironi/Pixsell
Na više lokacija u Novom Zagrebu zapaljene su gume i postavljen je transparent
Foto: Marin Tironi/Pixsell
Na više lokacija u Novom Zagrebu zapaljene su gume i postavljen je transparent

- Gume su gorjele na prvom i drugom katu, požar smo uspješno ugasili te nema ozlijeđenih - rekli su vatrogasci za 24sata.

Inače, ovo je novi/stari slučaj paljenja guma kao upozorenje već spomenutim ljudima. U utorak identičnan požar dogodio se u Španskom, a prije tjedan dana gorjele su gume u Novom Zagrebu i Zaprešiću.

Tamo su nepoznati palitelji također imali slične poruke poput "Ako ne od*ebeš sad, gorjet će cijeli grad".

Podsjećamo, Zoran Mamić je optužbe za izvlačenje novca iz Dinama te je nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora. Nedavno je potvrđena i druga Uskokova optužnica. I njegov brat Zdravko Mamić nepravomoćno je optužen na šest i pol godina zatvora. Na Županijskom sudu u Osijeku potvrđena je druga Uskokova optužnicu protiv bivšeg Dinamova čelnika i još šestorice okrivljenika.  

Oprašivanje komaraca u Slavoniji

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

MI
Mimizo
16:51 27.06.2019.

šta radi policija neka privode huligane a mediji im daju prostor umjesto da osude ovakve pojave

DR
Drmiha
17:48 27.06.2019.

krajnje je vrjeme da se već jednom odkrije tko plaća bagru da rade vandale kako u Zagrebu tako isto i u Splitu, u što postoji opravdana sumnja da se radi o istom uljezu.

BT
btatarov
17:17 27.06.2019.

Paljenje guma. Prijetnja paljenja grada? Što se vraćaju "skojevski bombaški"? Što je ostalo od bandićevog "najsigurnije europskog grada"???