Zlouporaba položaja i primanje mita

Zagrebački sud potvrdio optužnicu protiv Marine Lovrić Merzel

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Zagrebački sud potvrdio optužnicu protiv Marine Lovrić Merzel
12.11.2015.
u 15:36
USKOK je tereti za zlouporabu položaja i primanje mita
Pogledaj originalni članak

Optužno vijeće zagrebačkog županijskog suda potvrdilo je optužnicu protiv Marine Lovrić Merzel te još pet osoba. USKOK je tereti za zlouporabu položaja i primanje mita. Na izlasku sa suda bivša SDP-ova županica kazala je da je to bilo očekivano.

Dodala je da je riječ o postupku koji je za cilj imao da se nju makne s pozicije na koju je neposredno izabrana te da se cijela priča temelji samo na sumnjama i indicijama.

>> Kada dokažem svoju nevinost, tužit ću državu. A povratak u politiku? Nikad ne reci nikad!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

KI
kinez14
15:46 12.11.2015.

Ajmo seljanko.........

GR
grodar
15:46 12.11.2015.

Ma odma u remetinac i da je vise nevidimo

DU
Deleted user
16:05 12.11.2015.

SDP poštenjačina na dijelu.