Napao policajca

Zadranin (36) šakom u glavu udario i ozlijedio policajca

Foto: Arhiva VL
Zadranin (36) šakom u glavu udario i ozlijedio policajca
22.05.2010.
u 09:08
Iz PU Zadarske su izvjestili da je 36-godišnjak 46-godišnjeg policajca udario šakom u glavu, te da su potom nad napadačem uporabljena sredstva prisile tjelesnom snagom.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Noćas desetak minuta prije ponoći u Zadru je u naselju Maraska parka 36-godišnjak nakon što je narušavao javni red i mir napao i policajca.  Iz PU Zadarske su naime izvjestili da je 36-godišnjak 46-godišnjeg policajca udario šakom u glavu, te da su potom nad napadačem uporabljena sredstva prisile tjelesnom snagom.

Priveden je u policijske prostorije, a kod policajca su evdientirane lakše tjelesne ozlijede. U tijeku je krim obrada.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ZE
zekinho
12:38 22.05.2010.

a.c.a.b.

SA
samar
12:53 22.05.2010.

Nadam(o) se da će taj nasilnik odležati bar 10 godina zbog toga, ili pak ima veze za Jacu pa če ga pustiti .... il je mozda gay i slobodan je...