Zadar: Vlasnika zlatarnice opljačkao njegov zet

Foto: Reuters
Zadar: Vlasnika zlatarnice opljačkao njegov zet
04.12.2009.
u 09:14
Policija navodi da je vlasnika zlatarnice opljačkao njegov uposlenik koji mu je uz to još i prijetio.
Pogledaj originalni članak

Zadarska policija izvijestila je da je od 20. do 30. studenoga u središtu Zadra iz zlatarnice u vlasništvu 47-godišnjaka 32-godišnji državljanin BiH otuđio sve zlato i srebro vrijedno više stotina tisuća kuna.

Policija navodi da je vlasnika zlatarnice opljačkao njegov uposlenik koji mu je uz to još i prijetio. Naime, kada je jučer prijepodne vlasnik rekao da će zbog krađe pozvati policiju, 32-godišnjak mu je zaprijetio, a potom i nestao.

Policija traga za bivšim uposlenikom zlatarnice zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pronevjere i prijetnje. Policija nam je neslužbeno potvrdila da je vlasnika zlatarnice opljačkao njegov zet.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KI
kiseljali
09:36 04.12.2009.

tooo, emljačezee..lijepo! nema prolivene krvi, nema žrtve.. e moj druže Sarajevski trebao si sve pokupit, a on će se već nekako snaći, isto kako dosad - tako odsad!

AN
Antun1973
13:28 04.12.2009.

Nije on Opljacko, Vec je Pronevjerio

OB
-obrisani-
14:21 04.12.2009.

Pa dobro uvaženi Britanci pišu za Hr da je to zemlja korupcije u kojoj vladaju kriminalne bande ali da se to čak među porodicom događa to je baš nešto novo i divlje.