Zadar: Polaznik pilotske škole vratio se roditeljima u Njemačku

20.11.2008.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Pronađen je 29-godišnji Thomas Scharnowel, polaznik pilotske škole Lufthanse u Zadru, koji je prema navodima policije nestao jučer. 29-godišnji Thomas Scharnowel nalazi se kod svojih roditelja u Njemačkoj, kamo je svojevoljno otišao.

Scharnowel je 16. listopada došao u Zadar, a jučer u podne otišao je iz svoje podstanarske sobe u Ulici Josipa Kosora u Zadru i od tada mu se gubi svaki trag. U sobi je ostavio mobitel, a dokumente je ponio sa sobom.

Mladić je, navodno, odlučio da ne želi više polaziti školu, pa se vratio roditeljima u Njemačku ne javivši se nikome. (fš / sf)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr