rampa

Za gradnju pristupne rampe dodijeljeno 41.000 kuna

Foto: Ljiljana Risek
Za gradnju pristupne rampe dodijeljeno 41.000 kuna
05.04.2011.
u 13:18
Rampa će učenicima s invaliditetom te teže pokretnim osobama omogućiti nesmetan prilaz školi
Pogledaj originalni članak

IVANEC – Projekt gradnje pristupne rampe Srednjoj školi Ivanec, što su ga Grad Ivanec i Srednja škola nedavno kandidirali Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, dobio je „zeleno svjetlo“ mjerodavne radne skupine koja je vrednovala programe. Slijedom toga, u gradski će proračun idućih dana „sjesti“ 41.000 kuna, a Grad će s resornim ministarstvom potpisati ugovor kojim će definirati obveze i rokove izvršenja programa.

Gradnja rampe će srednjoškolcima s invaliditetom omogućiti nesmetan prilaz školi. Time će u Ivancu biti otklonjena još jedna arhitektonska barijera, što je u skladu s gradskim programom njihova uklanjanja i UNDP-ovom Poveljom o pristupačnosti javnih prostora osobama s invaliditetom što ju je nedavno u Varaždinu, s još devet gradonačelnika iz sjeverozapadne Hrvatske, potpisao gradonačelnik Milorad Batinić.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.