nasred ceste

Za dlaku izbjegli smrt pa se počeli strastveno ljubiti

nesreća,Brazil
24.11.2014.
u 16:54
Sigurnosne kamere zabilježile su nesvakidašnju nesreću u Brazilu
Pogledaj originalni članak

Da zaljubljeni često znaju ''izgubiti glavu'', svjedoči i prometna nesreća koju su nedavno zabilježile sigurnosne kamere u Nova Iguacu u Brazilu. Ondje se jedan par na motociklu sudario s jurećim automobilom, pri čemu je za dlaku izbjegao smrt, piše Mirror.

Nakon što je gledala kako joj partner leti preko automobila koji se zaletio na njihov motocikl, djevojka je potrčala prema mladiću koji je ustao neozlijeđen. Umjesto da zatraži pomoć, bacila mu se u zagrljaj te su se počeli strastveno ljubiti. Prizor je promatrao šokirani vozač automobila i slučajni prolaznici, a snimile kamere postavljene na obližnjoj trgovini.

– Postavio sam kameru zbog kradljivaca, a nedavno sam pregledavao snimke i shvatio da sam zabilježio ovu nesreću – kazao je vlasnik trgovine Flavio de Lima.

>>Otkrio da mu kći (10) hoda sa starijim dečkom pa joj za kaznu napravio ovo

>>Djevojčici (7) natekla cijela usta, zubar se šokirao kada je vidio zbog čega

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.