nasilje u obitelji

Vrijeđao sestru i baku, razbijao po kući, a skrivao arsenal oružja

Foto: Arhiva VL
Vrijeđao sestru i baku, razbijao po kući, a skrivao arsenal oružja
23.10.2011.
u 12:04
Pijanog A. A. (40) pokuša je smiriti ujak, a kada su privedeni izdan je nalog za pretragu stana
Pogledaj originalni članak

Splitska policija pretragom stana 40-godišnjeg A. A. pronašla je i oduzela tri ručne bombe, spremnike za automatsku pušku i više od 150 komada streljiva.

A. A. je jučer pijan (imao je više od 2 promila alkohola u krvi) maltretirao svoju obitelj. Pogrdnim riječima vrijeđao baku i sestru. To mu je bilo malo pa je razbijao i stvari po kući. Pokušao ga je spriječiti ujak, no potukli su se pa je stigla policija.

Privedeni su obojica na Prekršajni sud koji je izdao nalog za pretragu stana u kojem je pronađen cijeli arsenal oružja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IS
istima
12:15 23.10.2011.

Ja mislim da je vijest kada nekom pri pretresu ne pronađu takva sredstva...... a i to da su se pijani tukli i razbijali po kući, nije baš nešto novoga.....

Avatar ex osa
ex osa
15:38 23.10.2011.

...........cijeli arsenal oružja, hahahaha!!!!!! ...........pa takve arsenale imaju po sobama klinci osnovne škole

SR
s☺r@n
17:25 23.10.2011.

Imam i ja spremnike za AK47, da se najde kad poludi svijet no ovo protiv vlastitih je bolest koja se zove alkohol+ludilo. Neizlječivo osim ako se dotični sam propuca.