SLUŽBENI POSJET

Vrh Vlade obišao novu Opću bolnicu Bjelovar i održali sastanak sa županima

Foto: Ivona Radman
Foto: Ivona Radman
Foto: Ivona Radman
21.12.2021.
u 13:26
Vlada je financirala dio iznosa za novu Ooću bolnicu, točnije 17,69 milijuna kuna za otplatu kredita u idućoj godini.
Pogledaj originalni članak

Premijer Andrej Plenković dan je proveo u službenom posjetu Bjelovaru i Bjelovarsko-bilogorskoj. Prvi sastanak jutros je započeo sastankom s bjelovarsko-križevačkim biskupom, mons. Vjekoslavom Huzjakom.

U Biskupiji su ga, zajedno s biskupom, dočekali domaćin današnjeg sastanka Vlade sa županima te predstavnicima gradova i općina u Hrvatskoj, bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić, kao i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak. S premijerom su u Bjelovar stigli i ministri.  

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar zdravstva Vili Beroš, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, predstojnik Ureda predsjednika Vlade Zvonimir Frka-Petešić. Nakon kratkog sastanka s domaćinima, zaputili su se u obilazak nove Opće bolnice Bjelovar za koji je i Vlada financirala dio iznosa, točnije 17,69 milijuna kuna za otplatu kredita u idućoj godini.

Obilazak su zaključili sastankom sa županima, predstavnicima Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i Hrvatske zajednice općina. Ministar Beroš ostao je na sastanku s vodstvom Opće bolnice Bjelovar.

VIDEO: Fikret Abdić za Večernji list: "Trojica policijskih djelatnika u civilu došla su na moja vrata navečer tog 29. rujna, točno na moj rođendan. Rekli su da imaju nalog za moje uhićenje..."

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

TA
Tarantula
13:49 21.12.2021.

Što nije zabranjeno okupljanje u zatvorenim prostorima?