O OSTAVCI

Vrdoljak: Na sastanku se nije razgovaralo o budućnosti ministrice Divjak

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ivan Vrdoljak
Foto: Davorin Višnjić/Pixsell
Ivan Vrdoljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Vrdoljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ivan Vrdoljak
04.06.2019.
u 16:26
Vrdoljak je ustvrdio da se razgovaralo o tome "kako riješiti meritum stvari", poručivši da mu je drago što će se obrazovna reforma u rujnu naći u školama
Pogledaj originalni članak

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak izjavio je u utorak nakon sastanka koalicijskih partnera da se na sastanku nije razgovaralo o budućnosti ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak, čiju je ostavku zatražio čelnik Stranke rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon što je Bandić zatražio ostavku ministrice Divjak, optužujući je da "svjesno krši zakon", novinari su Vrdoljaka pred Banskim dvorima pitali je li se razgovaralo o njezinoj budućnosti.

Nakon kratkog odgovora "ne", Vrdoljak je ustvrdio da se razgovaralo o tome "kako riješiti meritum stvari", poručivši da mu je drago što će se obrazovna reforma u rujnu naći u školama, što su kurikulumi izglasani i što je sve objavljeno u Narodnim novinama.

Upitan boji li se da bi se HNS moglo izbaciti iz vladajuće koalicije zbog "mira u kući" Vrdoljak je rekao: "Ja sam toliko sretan što je reforma u školama i što je, recimo, pet dozvola na internetu, a reformski proces HNS-ovih ministara bi trebali svi uzeti za primjer".

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
17:46 04.06.2019.

ovi koji su prevarili biraće okupljali bi neku koaliciju -lažovi

DU
Deleted user
16:45 04.06.2019.

Sudbina svih vas HNS-ovih uhljeba je već zapečaćena! Svi na bus i pravac Minken, problem je samo to što vas nitko živ nigdje ne treba...

SU
sunce12345
17:54 04.06.2019.

Kaj ova strančica još postoji????