promet otežan

Rumunjka vozila u krivom smjeru prema Zagrebu i sudarila se s kamionom

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Krivi smjer
krivi smjer
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Krivi smjer
12.05.2016.
u 13:28
Oko 13.30 sati kod odmorišta Stari hrastovi, kod Popovače, sudarila se s kamionom BiH registracijskih oznaka zbog čega je promet tom dionicom otežan, a očevid otežava i kiša.
Pogledaj originalni članak

Vozilo rumunjskih registracijskih oznaka kretalo se u pogrešnom smjeru prema Zagrebu na A3 Zagreb – Lipovac, a za upravljačem je, prema prvim informacijama, bila žena. 

Oko 13.30 sati kod odmorišta Stari hrastovi, kod Popovače, sudarila se s kamionom bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka zbog čega je promet tom dionicom  otežan, a očevid otežava i kiša. 

Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih osoba, a okolnosti ove nesreće još uvijek se utvrđuju te će se znati više nakon završetka očevida. 

>>Autocestom između Zagreba i Karlovca automobil vozio u suprotnom smjeru

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:07 12.05.2016.

Stvarno se mora biti izuzetan "lumen", pa proći pokraj velikog znaka "STOP KRIVI SMJER" .... I dalje se nastaviti voziti autocestom na kojoj ti je ograda između traka s desne, a ne s lijeve strane..

RA
raikonen
13:55 12.05.2016.

objesit za primjer

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:03 13.05.2016.

Ako se uđe u krivi smjer - treba hitno stati...ali sa druge strane i sam sam više puta vidio tehnička rješenja ulaska/izlaska sa autocesta koja znaju biti traljava i jadna pogotovo za ljude koji putuju satima i čija koncentracija je slaba, npr. Gornja Ploča