Vozio jednosmjernom ulicom pa nakon upozorenja izvrijeđao policajku

Foto: Arhiva VL
Vozio jednosmjernom ulicom pa nakon upozorenja izvrijeđao policajku
04.11.2009.
u 16:37
U policijskoj postaji odbio je alkotest i zatražio liječničku pomoć jer se nije osjećao dobro. U automobilu koji nije ni registriran, nađen mu je i pištolj plašljivac.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Danas nešto iza 13 sati 32-godišnji Zadranin ušao je opel vectrom u pogrešan smjer na raskrižju pred trgovačkim centrom na Relji. Kada ga je policajka upozorila da je napravio prekršaj, počeo je galamiti i na nju vikati, nazivajući je pogrdnim imenima. 

Nije htio izići iz automobila, pa ga je svladao i priveo u postaju drugi policajac. Tamo je odbio alkotest, a zatražio je liječničku pomoć jer je govorio da se ne osjeća dobro. U automobilu koji nije ni registriran, nađen mu je i pištolj plašljivac.

Zaradit će prekršajnu prijavu zbog vožnje u suprotnom smjeru, vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba te odbijanja alkotesta. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

OB
-obrisani-
16:55 04.11.2009.

Zašto nije otpeljan na vađenje krvi? Zašto mu vozilo nije odvezeno na izvanredni tehnički pregled o njegovom trošku? Zašto isti nije upućen na izvanredni liječnički pregled i potvrdu o duševnoj sposobnosti? Mene stvarno čude ti murjaci koji uopće nemaju pojma kako se zakonski sve to rješava i to s osmjehom na licu i bez ikakve prisile, nego samo opali po džepu, a ovaj će najmanje pola godine hodati okolo da izvadi opet vozačku, ali će imati stalno unutra ograničenje uz nadzorni liječnički pregled.

Avatar lida
lida
16:54 04.11.2009.

jao koju je kaznu zaradio,hahhaha i jos ga sakriju da se nevidi tko je,

KR
krampus
17:18 04.11.2009.

Lida@ Ovo je antologijski biser.. Jel ti zbilja misliš da je na slici osoba o kojoj je riječ?? Bože ,koje nebuloze...