pet osoba ozlijeđeno

Vozeći s gotovo 2,3 promila, skrivio nesreću u kojoj je poginuo muškarac

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Vozeći s gotovo 2,3 promila, skrivio nesreću u kojoj je poginuo muškarac
20.07.2015.
u 14:07
Nesreća se dogodila jučer kod Gračaca. 52-godišnjak je, vozeći pijan, u jednom trenutku prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s automobilom zagrebačkih registarskih oznaka
Pogledaj originalni članak

Prometnu nesreću koja se jučer dogodila oko 19 sati kod Gračaca i u kojoj je poginuo 56-godišnji putnik u automobilu gospićkih registarskih oznaka skrivio je je 52-godišnjak vozač toga automobila koji je imao gotovo 2,3 promila alkohola.

Vozeći pijan, u jednom je trenutku prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s automobilom zagrebačkih registarskih oznaka.

U nesreći je teško ozlijeđen vozač automobila zagrebačkih oznaka, a lakše njegova 60-godišnja putnica i 14-godišnje dijete. Lakše je ozlijeđen i vozač koji je skrivio prometnu nesreću te putnica iz njegova automobila.

>> Autom u Lici naletio na medvjeda, životinja preživjela i pobjegla

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BI
Biouskoli91
15:59 20.07.2015.

Hoce li se pijancu uzeti kao olakotna okolnost sto nije bio skroz uracunjiv posto je bio pijan, ili to vrijedi samo ako je visoko pozicioniran duznosnik i/ili bogat/tajkun?

GO
gogs0302
17:17 20.07.2015.

I ovaj pijani vozač će se izvući na brojne olakotne okolnosti. Kao npr.tajkun Mačešić koji je s 1.89 al.velikom brzinom projurio kroz crveno i usmrtio mladića od 22 god. Mačešić je već imao 35 prekršaja/naravno i vožnju u pijanom stanju/, ali svejedno je osuđen na 2 god.zatvora- 1 god.manje od minimalne. Kakvu poruku je sutkinja poslala pijanim i neodgovornim vozačima ovom sramotnom presudom? Do kad će moć i bogatstvo biti prednost na našim sudovima?

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
17:19 20.07.2015.

Jeli, sad nek' plati 700 kuna, kao i ministar, i bok.