Vozač kombija sletio sa skliske ceste

Foto: Dragutin Šantoši
Vozač kombija sletio sa skliske ceste
14.12.2009.
u 15:53
U mjestu Bistrica dogodila se prometna nesreća u kojoj je na skliskom i snijegom prekrivenom kolniku vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom.
Pogledaj originalni članak

SLATINA - Na državnoj cesti D2 u mjestu Bistrica danas u 15.15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na skliskom i snijegom prekrivenom kolniku vozač kombija zagrebačkih registarskih oznaka izgubio nadzor nad vozilom, sletio u jarak i zaustavio se udarivši u putni betonski most.

U nesreći je vozač lakše ozlijeđen, a na vozilu je nastala veća materijalna šteta.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KR
krenica
16:19 14.12.2009.

ZG gegistracija.Što drugo očekivati nego u neki jarak.

IB
ifo b
22:38 14.12.2009.

da ti sa zg tablicama i još sa autima od firmi uvijek izvode kamikaze po cestama pa nije čudo da je ovaj tako završio

UR
urco
06:52 15.12.2009.

A zimska služba nas smatra ovcama, pa nam bace malo soli. Priznajem Da Zagreb ima vrlo loše vozače, ali za razliku od Slavonije imamo ispravna vozila i žurimo radi posla.