teška tragedija

Vozač koji je naletio na djevojčicu bio pod utjecajem alkohola!

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
24.05.2019.
u 11:26
Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a mještani su ogorčeni. Navode kako je ta prometnica puna zavoja, što itekako utječe na nepreglednost.
Pogledaj originalni članak

PU zagrebačka oglasila se oko tragedije koja je potresla cijelo naselje Blato. Potvrđeno je da je 33-godišnji vozač automobila marke BMW krapinskih registarskih oznaka bio pod utjecajem alkohola od 0,34 promila u trenutku kad je naletio na djevojčicu.

Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, kod raskrižja s Pogačićevom ulicom, nije se pješačkom prijelazu približavao sigurnosnom brzinom te je naletio na pješakinju koja je smrtno stradala.

Kriminalističko je istraživanje u tijeku, a mještani su ogorčeni. Navode kako je ta prometnica puna zavoja što itekako utječe na nepreglednost.

– Stalno jure. A cesta je još dodatno opterećena zbog radova na rotoru. Svakodnevno idem s malom po tim zebrama. Vozači se prave mutavi, vide me s djetetom i rijetko koji hoće stati. Najbolje bi bilo ispred i iza svake zebre staviti ležeće policajce – izjavila je stanarka naselja.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 31

LI
liliZG
12:36 24.05.2019.

razina alkohola nije imala gotovo nikakav utjecaj na ovu nesreću, ono što je .... luđačka brzina.... neka mi oproste stanovnici blata i remetinca al kada vozim tom njihovom ulicom na granici sam gastroenteroloških problema zbog stresa, zavoj na zavoju, dosta nepregledno, a kao voziš malo sporije uvijek se nađe ovakvih u BMWu koji ti trube ili te krenu pretjecati iako je zapravo sve nepregledno, ,,,,, eto neki dan sam se onuda vozila i busom a frajer ga vozi kao da smo na utrci formule jedan, čudi me da zetovci već nisu posmicali pola stanovnika te ulice.

Avatar nekakav
nekakav
12:31 24.05.2019.

naslov sugerira da je lik imao 3 promila.. a kad ono, jedna piva... i sad bu alkohol kriv?! brzina je za sve kriva, iz toga proizlazi sva tuga. a alkohol... arapi ne piju alkohol, pa imaju daleko više saobraćajki nego mi... i stroge vjerske zakone. što znači... ništa posebnog. vozačka kultura nema ništa zajedničkog sa alkoholom, drogom, vjerom, stranom ceste kojom se voziš, markom automobila...

VU
vuky91
12:55 24.05.2019.

Vozač je nesumnjivo kriv, ali alkohol tu nema veze. Naslov vam je totalno kriv. Zašto u naslovu nije stavljeno da je poginula djevojčica ma neosvijetljenom pješačkom prijelazu!? Zašto se nije ugradila LED rasvjeta, kad su se već maknuli ležeći policajci. Čim vidiš da ti te nešto svijetli automatski ćeš usporit.