ostavio je na cesti

Vozač Croatia busa koji je izbacio djevojčicu (12) dobio izvanredni otkaz

Foto: Jurica Galoić/ PIXSELL
Vozač Croatia busa koji je izbacio djevojčicu (12) dobio izvanredni otkaz
07.08.2015.
u 14:58
Ubrzo nakon što je autobus krenuo, šokirana i preplašena kći nazvala ju je i rekla da je vozač želi izbaciti iz autobusa.
Pogledaj originalni članak

Vozač Croatia busa koji je ostavio 12-godišnju djevojčicu samu na magistrali zbog neispravne karte dobio je izvanredni otkaz, potvrdio je direktor Croatia busa za Radio Sljeme koji je informaciju objavio na svom Facebook profilu.

Podsjetimo, djevojčica je u Rogoznici sjela na autobus za Zagreb, a na stanicu ju je otpratila teta, dok su je roditelji trebali dočekati na zagrebačkom autobusnom kolodvoru. Imala je povratnu kartu Čazmatransa, no dispečerka Croatia busa telefonom je rekla njezinoj majci, kako nam je ispričala, da s tom kartom može ući u njihov autobus i da neće biti nikakvog problema. Ubrzo nakon što je autobus krenuo, šokirana i preplašena kći nazvala ju je i rekla da je vozač želi izbaciti iz autobusa.

– Sestra je kćer ukrcala na autobus, a vozač joj prije ulaska nije ni pogledao kartu, već je nažalost to učinio kada su već izašli iz Rogoznice – ispričala je majka 12-godišnjakinje Marina Suručić Kic za Večernji list.

Cijeli razgovor s majkom 12-godišnje djevojčice pročitajte OVDJE.

>> Vozač Croatia busa koji je izbacio djevojčicu (12) dobio izvanredni otkaz

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 146

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
15:28 07.08.2015.

banda. i vozac i putnici! sram ih moze biti! sto da je ne daj boze naletila na kakvog paravinju! bando materijalisticka!

BA
balic
15:15 07.08.2015.

Dobio je izvanredni otkaz,neka je?! znaci ipak da nije korektno postupio kad je dijete ostavio samo na cesti.

Avatar Matija22
Matija22
15:20 07.08.2015.

mogli su ovi šta su putovali do Zagreba platit kartu , pa bi obitelj vratila novce kad bi autobus stigao u Zagreb