Htio napraviti selfie

Voditelj u studiju pao sa stolice, reakcija njegove kolegice iznenadila je sve

Foto: Screenshot
voditelj
09.10.2018.
u 10:48
Voditelj Fox Newsa Raymond Arroyo htio je ovjekovječiti trenutak fotografijom, no onda je pao sa stolca
Pogledaj originalni članak

Voditelj Fox Newsa Raymond Arroyo postao je hit na internetu nakon što je pokušao snimiti selfie s voditeljicom Laurom Ingraham.

On je, fotografirajući se, pao sa stolca u studiju, a reakcija njegove kolegice iznenadila je sve.

Njih dvoje su, naime, izvadili pivo kako bi ''nazdravili'' nominaciji Bretta Kavanaugha za predsjednika Vrhovnog suda u SAD-u, a što je Arroyo htio ovjekovječiti fotografijom.

U tom trenutku pao je sa stolca, a njegova kolegica samo je nastavila voditi vijesti dalje. Zbog toga se našla na meti kritika, no poslije je na Twitteru objasnila kako je riječ bila samo o šali.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DI
Diesel
12:45 09.10.2018.

Koka je za 5, mozda i za 6?

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:39 09.10.2018.

Profesionalka!

IM
Immanuell
11:26 09.10.2018.

Pa, žena je profesionalna do korica.