SMRT U SOPOTU

Vlasniku stana susjedi su više puta zvali policiju: 'Dovodio je mlade cure, vikao je i na policiju'

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Ubojstvo u Sopotu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Ubojstvo u Sopotu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Ubojstvo u Sopotu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Ubojstvo u Sopotu
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Ubojstvo u Sopotu
16.02.2020.
u 21:04
- Puno puta sam tu prolazio kraj dućana. Vidio sam puno djevojaka - svjedoči jedan od susjeda
Pogledaj originalni članak

Muškarac u čijem je stanu boravila 16-godišnjakinja čije je tijelo zamotano u tepih pronađeno u petak u Sopotu i prije je imao problema sa policijom, tvrde susjedi koji su mu zbog remećenja javnog reda i mira više puta zvali policiju.

- Puno puta sam tu prolazio kraj dućana. Vidio sam puno djevojaka. Mladih, bile su mlade. Ne bih želio ulaziti u te komentare, ali da se policiju više puta zvalo, zvalo se. Znao je vikati i na policiju, sve je izbacio iz kuće - kazao je jedan od susjeda za Vijesti.hr.

Otkriveno je da je pronađena maloljetnica u nekoliko navrata bježala od kuće, a zadnji nestanak prijavljen je prije manje od mjesec dana. S obzirom da je nakon toga boravila u stanu 30-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, on je sinoć u dva sata ujutro priveden u policiju, ali još se utvrđuje je li on i na koji način bio povezan s njenom smrću.

Podsjetimo, njezino tijelo pronašao je jedan od stanara u zgradi. Prema informacijama koje su zasad poznate, na tijelu navodno nije bilo otvorenih rana, a je li imala kakvih supstanci znat će se kada stignu toksikološki nalazi. Još nema službenih nalaza obdukcije.

VIDEO U naselju Sopot rano jutros pronađeno tijelo mrtve žene

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar navijač
navijač
21:56 16.02.2020.

Sigurno je razradio taktiku da skuplja takve osobe i da ih podvodi, a naša policija i nije nizašto drugo nego da naplaćuje kazne u prometu i to onima koji nemaju nikakvu vezu ili novaca da ih podkupe. Čast iznimkama.

MR
mrkvazelje
22:39 16.02.2020.

hrvatska policija sigurnost i povjerenje

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
22:40 16.02.2020.

Državljanin BIH....