Nepoznati počinitelj pucao na auto poduzetnika Marija Modrića

Vlasniku knjigovodstvene tvrtke ispred stana izrešetali BMW

Foto: Boris Ščitar
Vlasniku knjigovodstvene tvrtke ispred stana izrešetali BMW
10.10.2009.
u 00:34
U napadu na vlasnika tvrtke koja se bavi knjigovodstvom stradao je i porsche s registracijom BiH koji je slučajno bio parkiran pokraj BMW-a.
Pogledaj originalni članak

Na skupocjeni automobil Marija Modrića (27), vlasnika i menadžera tvrtke Atrox net, ispaljeno je jučer oko 3 ujutro više hitaca iz vatrenog oružja ispred njegova stana u ulici Vukomerec.

U napadu na vlasnika tvrtke koja se bavi knjigovodstvom stradao je i porsche s registracijom BiH koji je slučajno bio parkiran pokraj BMW-a.

– Nepoznati počinitelj ispalio je više hitaca iz vatrenog oružja u parkirano vozilo kojim se koristi 27-godišnjak, a jedan metak probio je staklo BMW-a i oštetio drugo parkirano vozilo – priopćila je Aleksandra Ljuba, glasnogovornica PU zagrebačke.

Susjedi kažu da nikada nisu imali problema s Modrićem, ali prije nešto više od mjesec dana tražila ga je policija. Još nije poznato tko je i zašto “napao” Modrića, ali policiji bi trebale pomoći kamere za videonadzor na susjednoj zgradi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
17:32 10.10.2009.

Slušaj ti Modriću, odi ti sebi lijepo natrag u bosnu od kuda si i došao i pod hitno mijenjaj zanimanje, jer ti je ovo očito bio žuti karton. Uostalom to i je jedini način da se obračuna s mufljozima koji su stekli bogatstvo prije nego što su im dlake na jajima narasle

AT
atz
08:27 10.10.2009.

nisam znao da je knjigovodstvo tako unosan posao... novi bmw3 coupe, porsche sa bih tablicama, policija već bila kod njega... hm... inaće čist ko suza... apsolutno.

Avatar joč
joč
08:24 10.10.2009.

Baš me zanima kako je on sa 27 godina zaradio taki auto...vjerovatno je ovo propucavanje odgovor na to pitanje..