vatreni iz 1998.

Vlaović zabio za 3:1 na utakmici vatrenih protiv svećenika

Foto: Marko Čuljat/VLM
Vlaović zabio za 3:1 na utakmici vatrenih protiv svećenika
09.09.2010.
u 18:50
U prvom poluvremenu gotovo cijelo vrijeme igrao je i izbornik Slaven Bilić.
Pogledaj originalni članak

GOSPIĆ – U četvrtak predvečer odigrana je šesta u nizu utakmica čiji je prihod namijenjen izgradnji crkve hrvatskih mučenika na Udbini. Bila je to utakmica između reprezentacije vatrenih iz 1998. i reprezentacije svećenika.

Prije utakmice msgr. Mile Bogović priredio je primanje za vatrene i čelnike HNS-a na čelu s tajnikom Zorislavom Srebrićem i reprezentaciju svećenika.

Utakmica je odigrana po lijepu vremenu na gradskom stadionu Balinovac pred oko 500 gledatelja s područja cijele Gospićko-senjske biskupije. U publici su uz biskupa Bogovića, koji je udario početni udarac na utakmici, bili Milan Kolić, gradonačelnik Gospića, i Nikola Pešut, načelnik Udbine.

Zanimljivo je da su susret korektno vodili domaći suci Željko Frković, Ivica Radošević i Stipe Lulić.

Vatreni su nastupili u najboljem sastavu, nedostajali su jedino Štimac, Jarni i Boban. Vatreni su i poveli pogotkom Maria Stanića, izjednačio je Zlatko Relota, a konačni rezultat 3:1 u drugom poluvremenu za vatrene je postigao Goran Vlaović. U prvom poluvremenu gotovo cijelo vrijeme igrao je i izbornik Slaven Bilić. Unatoč golemu  iskustvu i znanju vatrenih, svećenici su bili dobro uigrani i izgledalo je da su čak i u boljoj kondiciji. U ekipi svećenika gotovo je cijelu utakmicu briljirao vratar Marinko Jelečević, koji je zamijenjen pri kraju utakmice. Novi je vratar odmah primio pogodak.

Zanimljivo je da su vatreni prijavili 18 igrača i da na kraju utakmice nije bilo nikoga na rezervnoj klupi, a svećenici su prijavili 17 i na kraju su još trojica bila na klupi.

Za vatrene iz 1998. nastupili su: Mrmić, Živković, Asanović, Prosinečki, Cvjetković, Stanić, Brajković, Mamić, Vlaović, Šimić, Jurčić, Pavlović, Milinović, Šuker, Marić, Peršon, Kozniku i Jurčević.

Za reprezentaciju svećenika nastupili su: Jelečević, Banfić, Z. Relota, Radman, Žinić, Parlov, Pavela, Spehnjak, Pavlović, Ž. Relota, Dukić, Čivrag, Kaćunko, Matošević, Zeba, Sedlar i Mađarić.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.