NOVA IMENOVANJA

Vlada predlaže Josipa Popovca za novog predsjednika Vijeća za elektroničke medije

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada predlaže Josipa Popovca za novog predsjednika Vijeća za elektroničke medije
27.06.2018.
u 15:26
Banski dvori su priopćili i da je Vlada Dušku Kunštek imenovala pomoćnicom ministra mora, prometa i infrastrukture.
Pogledaj originalni članak

Vlada je sa zatvorenog dijela sjednice u srijedu Hrvatskom saboru podnijela amandmane na prijedloge odluka o razrješenju i imenovanju dijela članova Vijeća za elektroničke medije, kojima predlaže da se s 31. kolovoza. na njegov osobni zahtjev, razriješi dosadašnji član i predsjednik Vijeća Damir Hajduk, te se novim predsjednikom s danom 1. rujna imenuje Josip Popovac.

Banski dvori su priopćili i da je Vlada Dušku Kunštek imenovala pomoćnicom ministra mora, prometa i infrastrukture. Ponovno je dala ovlaštenje državnom službeniku Hrvoju Debaču za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za razminiranje, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Ureda za razminiranje, a najduže do šest mjeseci jer mu ovlaštenje istječe 1. srpnja ove godine.

Ovlaštenje državnom službeniku Željku Petkoviću ponovno je dano za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, do provedbe javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, a najduže do šest mjeseci jer mu ovlaštenje istječe 5. srpnja.

Vlada je ponovno dala ovlaštenje državnoj službenici Nediljki Vuko za obavljanje poslova predstojnika Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, do provedbe javnog natječaja za imenovanje predstojnika Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a najduže do šest mjeseci jer joj ovlaštenje istječe 1. srpnja.

Također, ponovno je dano ovlaštenje državnoj službenici Editi Grubišić za obavljanje poslova predstojnika Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, do provedbe javnog natječaja za imenovanje predstojnika Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, a najduže do šest mjeseci jer joj ovlaštenje istječe 4. srpnja.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vlada

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

WW
wwwcro
18:45 27.06.2018.

Gnjide iz HDZ-a i SDP- a i dalje uništavaju sve hrvatsko uz potporu birača idiota...haha. Tako vam i treba. Zaslužujete to.

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
15:35 27.06.2018.

Vlada predlaže Josipa Popovca za novog predsjednika Vijeća za elektroničke medije u kontejnerskoj zajednici kopača po domoljubnom svome i jasenovackoj zajednici nevino viteških koljacaelu stranome..