nevrijeme u splitu

Vjetar rušio drveće i rasvjetne stupove, oštećeni automobili

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Vjetar rušio drveće i rasvjetne stupove, oštećeni automobili
20.01.2012.
u 22:37
Područje Splitsko-dalmatinske županije pogodilo je olujno nevrijeme popraćeno kišom i vjetrom, ali i tučom i snijegom. U Lici napadalo nekoliko centimetara snijega
Pogledaj originalni članak

Olujno nevrijeme popraćeno jakom kišom i vjetrom, a na nekim dijelovima i tučom i snijegom, zahvatilo je u petak navečer dijelove Splitsko-dalmatinske županije, javio je DUZS.

Zbog vremenskih neprilika, Županijski centar 112 Split zaprimio je više desetina poziva građana koji su dojavljivali o problemima u prometu i oštećenim automobilima koje je nevrijeme izazvalo u samom gradu Splitu, srušenom drveću i stupovima javne rasvjete u Podstrani i Podgori.

Na cestu Tugare – Žrnovnica vjetar je donio šestmetarski kontejner koji onemogućuje promet. Zbog tuče, na dijelovima magistrale na makarskom području promet se odvija otežano.

Na terenu su sve komunalne službe, vatrogasci i policija, a prema posljednjim informacijama, stanje se postupno normalizira, ističu iz DUZS. 

Nevrijeme s jakim vjetrom, grmljavinom i snijegom nakon 17  sati zahvatilo je i Liku, a u Gospiću, Korenici i na području Plitvica palo je nekoliko centimetara snijega, javlja HRT.

Zbog padalina, na svim državnim cestama na području Gosipća, Plitvica i Korenice vrijede zimski uvjeti vožnje te se vozače upozorava na oprez zbog smanjene vidljivosti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KO
Kora
23:42 20.01.2012.

Kontejneru kotačići nisu bili zakočeni pa se malo otkoturao?

Avatar morski covik 3
morski covik 3
07:17 21.01.2012.

Splite!!! Ovo vam je za Keruma u Saboru!!!