Stradala putnica

Vjetar bacio prikolicu na autobus, teško ozlijeđena 81-godišnjakinja

Foto: Arhiva VL
Vjetar bacio prikolicu na autobus, teško ozlijeđena 81-godišnjakinja
10.12.2010.
u 10:40
Autobus je zbog udarca sletio s ceste i prevrnuo se na bočnu stranu. U autobusu u kojem je bilo deset putnika teško je ozlijeđena 81-godišnja putnica.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - U četvrtak poslijepodne u mjestu Bruvnu između Gračaca i Udbine dogodila se prometna nesreća u kojoj se s automobila bjelovarskih registarskih oznaka zbog jakog vjetra odvojila prikolica i udarila u prednje lijevo vjetrobransko staklo autobusa u vlasništvu AP-a Varaždin, koji je naišao iz suprotnog smjera. 

Autobus je zbog udarca sletio s ceste i prevrnuo se na bočnu stranu. U autobusu u kojem je bilo deset putnika teško je ozlijeđena 81-godišnja putnica. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

X2
xychhr-200
12:56 10.12.2010.

Kako se prikolica mogla odvojiti zbog vjetra... ako je bila ispravno prikačena...? Jednostavno nemoguće...!!!

JA
jacob33
11:56 21.01.2011.

Da, a kako bi prikolica pri orkanskoj buri trebala ostati zakacena, pa nije zavarena. A i var bi pukao. Tko je vidio vuc prikolicu po takvom vremenu, to je pitanje?