zadar

Vijećnike pretresli na ulazu u vijećnicu. Kalmeta: Bilo je prijetnji

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Vijećnike pretresli na ulazu u vijećnicu. Kalmeta: Bilo je prijetnji
20.12.2014.
u 11:06
Vijećnik Marko Pupić Bakrač je dao podršku zaštitarima i dodao da se nada da su pretresli i gradonačelnika jer je pod istragom
Pogledaj originalni članak

Vijećnici Gradskog vijeća Zadar negodovali su u subotu ujutro zbog pretresa na ulazu u vijećnicu, javljaju 24 sata.

Irena Dragić iz SDP-a zatražila je gradonačelnika Božidara Kalmetu za objašnjenje. Pitala ga je je li možda bilo dojava o postavljenoj bombi ili netko od vijećnika nosi pištolj.

 - Da, bilo je prijetnji, znate to vi i zna to zadarska javnost - odgovorio je Kalmeta i dodao da umjesto dva, od sada imaju četiri zaštitara te da je to odluka Gradske uprave.

 - Vi je možete prihvatiti ili ne - rekao je Kalmeta.

Dragić mu je uzvratila kako je to 'bahatost i samovolja u koju ste uljuljkani u protekle 23 godine'.

Vijećnik Marko Pupić Bakrač je dao podršku zaštitarima i dodao da se nada da su pretresli i gradonačelnika jer je pod istragom.

>> Kalmeta o optužbama da je Grad pogodovao Sinovčiću u isisavanju novca iz NK Zadra: Oporba od Zadra želi napraviti grad mraka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar šjorbepo
šjorbepo
14:00 20.12.2014.

Jel ovo neka šala.

Avatar Getrib
Getrib
15:01 20.12.2014.

Ovo graniči s nepotrebnom paranojom.

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
17:55 20.12.2014.

Kalmeta.Projekcija države-